Het vliegterrein

Voor het vliegen wordt gebruik gemaakt van het Rozendaalse Veld, ten noordoosten van Arnhem. Dit heideterrein is vanwege de goede thermische omstandigheden en het ruime, open karakter bij uitstek geschikt voor het vliegen met (electro) zweef-modellen. Het terrein is goed bereikbaar met de fiets en de auto, er is een parkeerplaats op ca. 10 minuten lopen van de vlieglocatie, bij de brandtoren.

Daarnaast mogen we regelmatig gebruik maken van weidevelden in de buurt van Westervoort, Duiven, Zevenaar. Na afspraak met een aantal melkveehouders kunnen we daar op grote velden onze sport bedrijven. Dit uiteraard in goed overleg, want deze velden zijn niet altijd toegankelijk. Voorts kunnen we gebruik maken van een zeer groot heideveld(540 ha) op het Houtdorperveld, wat gelegen is tussen Garderen en Speuld. Per auto goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid

Als er voldoende wind staat onder een juiste richting is er de mogelijkheid om te helling vliegen aan de Maasvlakte.

We proberen om jaarlijks enkele dagen naar de Eifel(Duitsland)te gaan. In deze mooie omgeving zijn er vele hellingen om bij voldoende wind leuk helling te vliegen. We kamperen dan samen op een camping, waar ook huisjes te huur zijn, er is vlak bij een B&B, meerdere restaurants etc. etc.